Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bijzondere 42e vestiging voor Johnny’s Burger Company

Naamloos-1

Johnny’s Burger Company (JBC) ontwikkelt zich in een rap tempo en opent binnenkort een nieuwe vestiging in Wassenaar. Medio juni zal de nieuwe Johnny’s Burger Company vestiging in Wassenaar feestelijk worden geopend. Hiermee keert JBC oprichter Tarek Cherkawi terug naar de oorsprong van zijn bedrijf dat in 1992 is opgericht. 

In 1992 opende Cherkawi Senior Johnny’s Pizza aan de Rijksstraatweg 362 in Wassenaar. Dit was één van de eerste pizza bezorgrestaurants in Nederland. Precie 30 jaar later, keert JBC in exact hetzelfde pand terug. Om deze reden zal er een feestelijke opening plaats vinden met bijpassende deals.

De 42e vestiging krijgt een moderne inrichting waar de huisstijl van Johnny’s Burger Company in terug te vinden is. Johnny’s Burger Company was het eerste concept dat zich geheel richtte op het afhalen en bezorgen van hamburgers en is nu de snelst-groeiende burger bezorg formule van Nederland.

Een andere grote ontwikkeling is dat Johnny’s Burger Company gaat starten met het verkopen van pizza’s. Door het verbreden van hun assortiment hoopt Johnny’s Burger Company een bredere doelgroep aan te spreken. De verbreding van het assortiment wordt doorgevoerd bij alle Johnny’s Burger vestigingen.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×