Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Blokker introduceert winkel op wielen

Blokker komt vanaf nu naar de klant toe, letterlijk. Ze hebben namelijk een winkel op wielen geïntroduceerd. Het is als het ware een bus omgebouwd tot mini-winkel die naar de klant toe rijd. Met de buurtbus gaat Blokker rondrijden door heel Nederland.

Hiermee is Blokker niet de eerste retailer die dit doet, Decathlon heeft eenzelfde soort concept namelijk ook al in België geïntroduceerd. De ‘’Decamobiel’’, zoals de bus heet, is sinds kort actief. Zijn eerste ritje was naar de markt in Schelle. Consumenten konden hier sportartikelen testen en kopen, ook is er in de Decamobiel een atelier te vinden waar klanten zelf hun fiets kunnen herstellen. Eind juni staan er voor de Decamobiel nog reisjes op de planning naar Kontich en Zandhoven, uiteindelijk is het de bedoeling dat hij daarna nog veel meer plaatsen in Vlaanderen bezoekt.

Terug naar Blokker

Nu heeft Nederland dus ook zijn eerste mobiele retailer. ‘’Dit is de kleinste winkel die ik ooit heb mogen ontwikkelen. De nostalgie van de (letterlijk) oude SRV maar dan in een Blokker uitvoering! Met de Blokker buurtbus kunnen we in elke buurt in Nederland een Blokker winkel voor één dag neerzetten, hoe leuk is dat!’’ Aldus Esther de Bruijn, formulemanager Blokker.

×