Blokker sluit opnieuw twee vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseorganisatie Blokker Holding heeft bekend gemaakt dat twee van de vijf Blokker-vestigingen in Zwolle eind dit jaar gaan sluiten. Er kunnen meer vestigingen volgen. Blokker Holding geeft aan dat de sluitingen voortkomen uit ‘praktijkeconomische redenen’. “Het is een standaard gang van zaken om vestigingen te openen en te sluiten”, aldus Sandra Maas, communicatievoorzitter van Blokker Holding.

Eerder dit jaar kondigde franchiseorganisatie Blokker Holding al aan dat het concern gaat reorganiseren. Hierdoor zullen 370 werknemers hun baan verliezen. Of de winkelsluitingen te maken hebben met deze reorganisatie wil de organisatie niet bekend maken. Onlangs sloot de franchisevestiging van Blokker in ’s-Heerenberg de deuren vanwege een faillissement. Dit was de eerste keer dat een Blokker-franchiser failliet ging.

Vorige week werd bekend dat algemeen directeur Jack Peters van Blokker Nederland opstapt na een verschil van inzicht met de concerndirectie. Rob Heesen, die overkomt van HEMA, zal hem opvolgen. Ook sluit Blokker Holding de hoofdkantoren van Bart Smit en Intertoys en heropent de formules samen in een nieuw pand in Amsterdam.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.