Blokker stopt ombouw Bart Smit in België 

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Blokker Holding heeft tijdelijk de invoer van Intertoys stopgezet in België en Luxemburg. Er is volgens het concern meer tijd nodig om ‘het onbekende merk’ te introduceren op de Belgische en Luxemburgse markt. Dit liet een woordvoerder van Blokker Holding weten aan het Financieele Dagblad. Blokker Holding heeft via een interne nieuwsbrief laten weten dat het voor 1 juli a.s. beslist of de Belgische Bart Smit-vestigingen Intertoys gaan heten of de naam Bart Smit behouden. Dit meldde RetailNews onlangs.

Blokker Holding wil wel dat de ombouw uiterlijk 1 oktober a.s. klaar is. Ook zal de webshop lancering doorgaan. ”Ondertussen gaan we gewoon door met voorbereidingen voor de lancering van de website Intertoys.be”, aldus een woordvoerder van Blokker.

De ombouw van Bart Smit naar Intertoys heeft in Nederland ook vertraging opgelopen. Een van de redenen hiervoor is het verloren geding tegen een franchisenemer in Sassenheim. Vijftien franchisenemers van Intertoys verzetten zich tegen de ombouw van de winkel van Bart Smit in hun verzorgingsgebied tot Intertoys.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.