Blz Boekhandel Ten Hoope wordt The Read Shop Express

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

the-read-shop

Blz Boekhandel Ten Hoope gaat verder als franchiseformule The Read Shop Express. Franchisenemer Edwin Berndsen zal vanaf 1 juli de boekhandel gaan runnen. Berndsen neemt de boekhandel gevestigd aan Zijdelwaardplein 54 in Uithoorn over van Pierre ten Hoope. Ten Hoope gaat zich focussen op zijn online pennenspeciaalzaak.

Franchisenemer Berndsen was voorheen werkzaam bij V&D en kan zijn ervaring in de retail toepassen bij deze nieuwe uitdaging. Berndsen: “The Read Shop is een krachtige formule die aansluit bij de wensen van de hedendaagse consument. Daarnaast geeft deze sterke formule goede ondersteuning op het gebied van condities, assortiment, marketing, ICT en winkelbegeleiding. De mogelijkheid deed zich voor om de Blz. winkel in Uithoorn over te nemen. De winkel heeft een mooi gevarieerd assortiment aan boeken, tijdschriften, cadeaus, wenskaarten en kantoorartikelen. Daarnaast kan de klant bij ons terecht voor Post NL zaken en hebben wij een ING servicepunt. We zullen het bestaande assortiment in de komende maanden gaan uitbreiden.”

De boekhandel zal in het najaar volledig worden aangepast naar de huisstijl van The Read Shop Express. De klanten van de boekhandel kunnen wel direct producten online bestellen in de webshop van The Read Shop Express en afhalen in de winkel in Uithoorn.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.