Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bodyfashionketen Livera gaat uitbreiden in 2018

Bodyfashionketen Livera verwacht uit te breiden in 2018. Livera voorziet de komende jaren nog ruimte voor 40 vestigingen, bovenop de 100 winkels die de bodyfashionketen op dit moment al heeft in Nederland. Voor nieuwe vestigingen zullen franchisenemers geworven worden en daarnaast zal er bescheiden geacquireerd worden voor overname van huidige vestigingen.

Livera een begrip in Nederland

Livera streeft er naar de hoogste positie te bereiken in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Met een bodyshop en ruim 100 winkels is Livera al bijna 50 jaar een begrip in Bodyfashion Nederland. De keten heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise.

Advies en vakkennis

In 2014 zette Livera een nieuwe koers in met de overname door Groupe Chantelle. Dit Franse familiebedrijf is eigenaar van de merken Passionata, Chantelle, Chantal Thomass en Femilet. Livera is trots op hun merkwaarden: expertise, verleidelijk, persoonlijk en gemak. Het bedrijf heeft als doel vrouwen met een goed advies en de juiste vakkennis te voorzien van de beste service. Livera biedt een wisselende collectie in lingerie-, nacht en badmode. De eigen merken van Livera worden in-huis ontworpen door vakkundige stylisten.

×