Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bodyscanner in passpiegel Lincherie

In de Amsterdamse vestiging van haar formule introduceert Lincherie een 3D-meettechnologie in de spiegels van de paskamers. Klanten van de franchiseformule kunnen daardoor in één oogopslag hun precieze beha-maat zien, zo meldt NU.nl.

Binnen een minuut maakt de bodyscanner, die is geïntegreerd in de digitale spiegels in de paskamer, 140 metingen van het bovenlichaam. Nadat de bodyscanner de metingen heeft gemaakt wordt volgens Lincherie een nauwkeurige bepaling van de beha-maat gegeven. Er hoeft dus geen winkelpersoneel meer aan te pas komen. Naast het bovenstaande geeft de spiegel informatie over welke passende merken en modellen in de winkel aanwezig zijn.

Een ander eigenschap van de spiegel is dat klanten foto’s kunnen maken om zo verschillende beha’s met elkaar te vergelijken. De foto’s worden niet opgeslagen, zo benadrukt Lincherie. Enkel de meetgegevens worden, bij toestemming van de klant, opgeslagen voor een eventueel volgend bezoek.

De eerste spiegel is te vinden in de Amsterdamse winkel van de formule aan het Gelderlandlandplein. Inmiddels heeft de formule patent aangevraagd op de spiegel. Kris Lamberts, operations manager retail, geeft aan dat de pasruimte de pijler van het concept is. ‘’Als klanten voor het eerst onze paskamer zien, is dat echt een ‘wow’-moment,’’ aldus Lamberts eind vorig jaar tegenover RetailTrends.