Bol.com-directeur vertrekt naar Albert Heijn

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Machiel Tiddens, voormalig directeur van bol.com plaza, maakt zijn overstap naar Albert Heijn. Tiddens gaat de functie van senior director van Albert Heijn Online vervullen. Dit heeft het Belgische magazine Gondola bekendgemaakt. Sinds februari 2012 was Tiddens als directeur bij bol.com verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plaza-model. Hier kunnen ‘concurrenten’ producten aanbieden die Bol.com zelf ook aanbiedt.

Jan Huysmans zal Machiel Tiddens opvolgen bij bol.com. Huysmans was de afgelopen drie jaar directeur van bol.com in België. Wie Huysmans daar opvolgt en de Belgische activiteiten zal overzien is nog onbekend.

Begin september nam Ahold, moederbedrijf van Albert Heijn, al afscheid van Adriaan Thierry. Thierry was directeur omnichannel marketing en format van Albert Heijn. De supermarktketen wilde zijn organisatie vereenvoudigen om zo met meer snelheid, effectiviteit en innovatie te kunnen opereren. Daardoor kwam de functie van Thierry te vervallen. Daarvoor werden ook de online activiteiten losgekoppeld van de afdeling marketing en format. General manager Selma Postma van Albert Heijn Online rapporteert sindsdien aan algemeen directeur Wouter Kolk.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website