Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bonussen voor ondernemers Concepts & Companies

Franchisegever Concepts & Companies stelt per direct bonussen beschikbaar van €1.000.000 die verdeeld kunnen worden door ondernemers van Colors@Home en Voor Verf en Wonen. Ze hopen hiermee meer omzet naar de winkels te trekken en de ondernemers een steuntje in de rug te geven.

‘‘C&C zet alle zeilen bij om haar leden door deze voor velen lastige periode te loodsen. Ons kantoor is ook in deze tijd constant bemand met specialisten die onze winkels helpen hun marketingprogramma exact toe te snijden op de situatie die is ontstaan door de crisis. Het beste wat wij nu kunnen doen is zorgen voor omzet. Daarmee komen de winkels én onze leveranciers het verst. De marketing kalender wordt aan de eisen van deze tijd aangepast en er wordt nauw samengewerkt met onze leveranciers. Samen komen wij hier doorheen.’’ Aldus Rob van Prooijen, directeur en eigenaar van Concepts & Companies.

Rob van Prooijen verwacht dat de bedrijven dankzij zijn bonus en eventuele steun van de overheid sterker uit de crisis komen dan toen de crisis begon. Hij zegt hier het volgende over: “Zo is het in 2009 – 2010 ook gegaan. Winkels hebben nu behoefte aan een financieel sterke organisatie die kosteloos effectieve maatwerk marketing kan leveren en die bereid is te delen. Juist dat valt op in deze tijd. C&C wenst iedereen sterkte en veel  succes”

Bron: mixonline.nl

×