Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Boomerang breidt uit met drie nieuwe franchise locaties in één week

Boomerang Business Collective, het snelgroeiende zakelijke netwerk dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van ondernemen, heeft in één week tijd maar liefst vier nieuwe franchisenemers aangetrokken, waarmee het zijn invloed in drie regio’s versterkt.

Na de recente toevoegingen van Patrick Janssen voor Helmond en Marco Rietveld voor Goes, verwelkomt Boomerang Business Collective nu ook Faissal Laghrich en Bahae-Eddine Ayadi voor Amsterdam-Zuid. Deze uitbreiding markeert een belangrijke stap in de voortdurende groei van Boomerang.

Patrick Janssen – Helmond
Met zijn overvloed aan ervaring en lokale kennis, zal Patrick de vestiging in Helmond vertegenwoordigen. Zijn passie voor ondernemerschap en de missie van Boomerang Business Collective zullen de groei van het collectief in Helmond ongetwijfeld stimuleren.

Marco Rietveld – Goes
Voor de regio Goes voegt Marco Rietveld zich toe aan het team. Met zijn ondernemersgeest en diepgaande kennis van de lokale markt, is Rietveld vastbesloten om de Boomerang-business te laten floreren in Goes en omliggende gebieden.

Faissal Laghrich en Bahae-Eddine Ayadi – Amsterdam-Zuid
In Amsterdam-Zuid worden Faissal Laghrich en Bahae-Eddine Ayadi verwelkomd als veelbelovende jonge aanwinsten. Laghrich zal met zijn ondernemerschap en lokale kennis een cruciale rol spelen in de uitbreiding van Boomerang Business Collective in deze strategische regio. Ayadi, met zijn passie voor innovatie, zal bijdragen aan het bouwen en verspreiden van het gedachtegoed van Boomerang Business Collective in de zeer dynamische zakelijke omgeving van Amsterdam-Zuid.

Deze recente successen getuigen van de aantrekkingskracht van Boomerang Business Collective als ondernemingsmodel en de effectiviteit van hun strategieën voor het aantrekken van getalenteerde franchisenemers. Het bedrijf blijft streven naar groei en uitbreiding, en de toevoeging van deze vijf getalenteerde individuen aan het team belooft een bloeiende toekomst voor Boomerang Business Collective in Helmond, Goes, Amsterdam-Zuid en daarbuiten.

Wil jij meer weten over franchisen bij Boomerang Business Collective? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan

Ontvang gratis meer informatie over Boomerang Business Collective

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Boomerang Business Collective

×