Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Boomerang Business Collective opent 20e locatie in 8 maanden

Met de opening van drie nieuwe locaties, viert Boomerang Business Collective een indrukwekkende mijlpaal in december. De nieuwe locaties in Venray, Hilversum en Den Bosch brengen het totaal van collectieven op 20. En dat in slechts 8 maanden tijd, sinds de lancering van de franchiseformule. Een succesvolle afsluiter van het jaar, waarin ook vooruitgeblikt wordt naar 2024.

Door elkaar en voor elkaar

Boomerang Business Collective is anders dan een standaard netwerkevenement. Het vertegenwoordigt een uniek concept van wekelijkse bijeenkomsten, waarbij deelnemers van collectieven samenkomen op vaste tijden. Het belangrijkste doel van deze bijeenkomsten is het opbouwen van langdurige, professionele relaties. En dat allemaal binnen een netwerk dat gekenmerkt wordt door betrouwbaarheid en consistentie. Binnen de collectieven wordt het delen van zakelijke aanbevelingen gestimuleerd, wat uiteindelijk ook bijdraagt aan het verhogen van de omzet van alle betrokken deelnemers.

Actieve deelname

Een ander kenmerk waarmee Boomerang Business Collective zich onderscheidt van andere organisaties, is de actieve deelname. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zorgen voor actieve deelname aan bijeenkomsten en eigen initiatief tonen. Allemaal voor persoonlijke en zakelijke groei. Om daarvoor ondersteuning te bieden worden trainingen aangeboden over presenteren, marketing en zakelijke ontwikkeling. Door de lat hoog te leggen en aanspraak te maken op het ondernemerschap van deelnemers, wordt er gewerkt aan het gezamenlijke doel: collectief succes.

Blik op de toekomst

De snelgroeiende zakelijke netwerkorganisatie richt zich op de substantiële gezamenlijke groei van alle deelnemers. Een succesvolle franchiseformule, want inmiddels zijn er door heel Nederland 20 collectieven gestart. Terwijl Boomerang Business Collective pas 8 maanden geleden is opgericht. Voor 2024 heeft de organisatie ook grootse plannen. Het doel is om het zakelijke netwerk nog verder uit te breiden naar 50 collectieven. Door het unieke businessmodel, de automatisering en de begeleiding vanuit Boomerang Business Collective, komen het opstarten en goed begeleiden van nieuwe lokale collectieven voor veel ondernemers binnen handbereik.

Ontvang gratis meer informatie over Boomerang Business Collective

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Boomerang Business Collective

×