Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Boris van der Ham dagvoorzitter op Het Nationale Franchise Congres

Boris van der Ham is dagvoorzitter op Het Nationale Franchise Congres dat op 9 november a.s. plaatsvindt in het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

‘Wij zijn blij dat Boris die dag de leiding heeft,’ vertelt organisator Sophie ten Bosch van De Nationale Franchise Gids. ‘Boris is al sinds jaren voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging en beschikt over erg veel parate kennis. Daarnaast is hij breed maatschappelijk actief en was ooit Tweede Kamerlid. Dat komt goed van pas, want het congres begint namelijk met een pittige discussie over het onderwerp ‘Samen Groeien’. Is franchise het goede groeimodel? Groei door eigen of door franchisevestigingen? Hoe kun je ondernemers het beste faciliteren? Wat kunnen franchiseformules leren van filiaalbedrijven?’

Deelnemers aan het panel zijn Bill van der Valk, Hans van Putten en Marc Pontier. Zij hebben ieder een geheel eigen visie op dit onderwerp en zijn op hun manier succesvol geworden. Boris van der Ham zal verder in een ‘College Tour’ opzet Bill van der Valk interviewen met als titel Het geheim achter het succes van Van der Valk Hotels.

Het congres is tot de laatste plek bezet, er zijn geen kaarten meer beschikbaar. Het congres vindt één keer per jaar plaats en wordt al sinds 2001 georganiseerd. Doel van het congres is om kennisuitwisseling en netwerken tussen franchisegevers te stimuleren. Uitgezonderd sponsoren zijn er alleen franchisegevers aanwezig, derhalve geen toeleveranciers en ook geen pers. Hierdoor kunnen franchisegevers open met elkaar spreken, staat franchise echt centraal en kan er dieper op onderwerpen worden ingegaan.

 

 

×