Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bouw eerste Pizza Drive in Nederland begonnen

De eerste paal is geslagen voor de New York Pizza Drive in Goes, met de bouw van dit pand wordt de eerste Pizza Drive van Nederland aangekondigd. Voor het project is een unieke samenwerking aangekondigd met Dunkin Donuts.

Koen van Haastrecht: ‘’Bijna twee jaar na mijn eerste gesprek is nu de eerste paal geslagen van mijn eigen store. Ik kende New York Pizza al en wilde wel eens in gesprek om te zien wat zij zoeken en of dat aan zou sluiten bij wat ik zocht. Tijdens dat eerste gesprek werd ik super enthousiast, wilde zo snel mogelijk beginnen. Na mijn inwerktraject met succes te hebben afgerond ben ik er klaar voor. Ik heb New York Pizza leren kennen als een jong, innovatief, perfectionistisch bedrijf dat dóór wilt groeien en kansen ziet en benut.’’

Volgens een woordvoerder van New York Pizza bestaan zulke concepten al wel in andere landen maar wordt dit de eerste Pizza Drive van Nederland. Het pizzarestaurant komt langs de A58 aan de Hudsonweg in Goes. De verwachte opening staat gepland op begin juli. Met de komst van de vestiging ontstaat er in Goes een ‘’foodcourt’’, naast de New York Pizza zitten hier ook een McDonald’s, Burger King en Kentucky Fried Chicken.

Het concept

Waar je bij alle andere New York Pizza vestigingen alleen hele pizza’s kunt kopen ligt de focus bij dit concept vooral bij losse pizzapunten. Het is ook mogelijk om hele pizza’s te kopen, maar wanneer je dit doet is de wachttijd mogelijk wel langer. Ook komt er naast de Pizza Drive een restaurantgedeelte waar klanten kunnen zitten.

[box]Wil je meer weten over New York Pizza? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×