Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BOVAG treedt toe tot Franchisenemers Netwerk Nederland

BOVAG heeft zich aangesloten bij Franchisenemers Netwerk Nederland, de organisatie waarin brancheorganisaties voor franchisenemers de handen ineenslaan voor wettelijke verankering van de Nederlandse Franchise Code (NFC).

Franchisenemers Netwerk Nederland

Bij Franchisenemers Netwerk Nederland zijn organisaties aangesloten zoals het Vakcentrum, FANed (een alliantie van franchisenemersverenigingen), Franchisewijzer, Franchisenemersbelangen Nederland, de Fraudehelpdesk én sinds kort dan ook BOVAG. Deze partijen laten zich vertegenwoordigen door Brigitte van der Burg.

Brigitte van der Burg geeft aan: “De toetreding van BOVAG zorgt voor een forse verbreding en een grotere verscheidenheid van de alliantie die streeft naar een wettelijke verankering van de NFC. Een duidelijk signaal richting politiek van een grote meerderheid van de franchisenemers. Een signaal dat we richting Mona Keijzer, staatsecretaris

BOVAG

Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG: “Wettelijke verankering van de NFC draagt bij aan een evenwichtigere relatie. En dat is ook nodig.” Bij BOVAG zijn volop autobedrijven, verhuurbedrijven, fietswinkels, tankstationhouders en andere retailers aangesloten die werken onder een franchiseconstructie of een vergelijkbare distributieovereenkomst. BOVAG behartigt voor hen de belangen en ondersteunt deze leden bij contractuele onderhandelingen over franchiseovereenkomsten.

×