Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Brabant maakt kennis met Anne&Max

29 augustus 2018
Op vrijdag 31 augustus opent Anne&Max feestelijk haar nieuwste vestiging in Eindhoven aan de Kleine Berg. Anne&Max is de huiskamer in de stad waar gasten op elk moment van de dag kunnen binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie. De nieuwe vestiging in Eindhoven zal officieel worden geopend door een bekende Max uit de buurt. Hij was één van de eerste bewoners van de Kleine Berg 79-81 en heeft mooie herinneringen aan deze plek en deelt deze graag met iedereen die het wil horen.

Anne&Max Eindhoven

Anne&Max Eindhoven is een franchisevestiging van het koppel Iris en Marc. Iris en Marc hebben geduldig gewacht op de perfecte kans om voor zichzelf te beginnen en hebben deze vervolgens met beide handen aangegrepen. Marc: ‘’De unieke ligging van de locatie zal bijdragen aan een levendigere aansluiting van de Kleine Berg op de Grote Berg.’’ Iris: ”De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, maar we zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken er naar uit iedereen te verwelkomen bij Anne&Max” Iris en Marc vullen elkaar uitstekend aan, zij houdt graag de touwtjes in handen en hij is de echte Bourgondiër van het stel, beiden hebben zij veel zin om een sterk team om zich heen te bouwen en Anne&Max Eindhoven tot een groot succes te maken.

Het pand heeft karakteristieke eigenschappen die perfect het Anne&Max huiskamergevoel creëren; op deze plek wil je genieten van koffie met taart of een ontbijt voor twee. De knusse bovenverdieping geeft gelegenheid aan om met klein gezelschap bijvoorbeeld te vergaderen of de verjaardag van een familielid vieren.

Anne&Max franchise

Anne&Max is een franchiseorganisatie die nauw samenwerkt met haar franchisepartners om samen een keten te bouwen van bijzondere, mooie en kwalitatieve huiskamers in de stad. Naast Anne&Max Eindhoven zullen er nog 3 vestigingen geopend worden in 2018.

×