Bram’s Gourmet Frites geopend in Tilburg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vandaag is de eerste vaste locatie van Bram’s Gourmet Frites geopend in Tilburg. Bram Ladage testte het concept eerder met vier vestigingen in containers. Dit waren zeecontainers die zijn omgebouwd tot flexibele foodunits. Het concept werd langs snelwegen en op parkeerterreinen getest. Over vijf jaar wil Bram Ladage honderd vestigingen hebben van de franchiseformule. Zowel in Nederland als in het buitenland.

De frites van Bram’s Gourmet Frites worden vers gesneden van zorgvuldig geselecteerde aardappelen van de akkers uit de Hoeksche Waard. “We laten de schil eraan, dit geeft de frites een karakteristieke smaak”, aldus de enthousiaste franchisenemer Niel Roekelea tegenover Misset Horeca. “Frites eet je nu eenmaal niet iedere dag, daarom moet ieder patatje uit de zak perfect zijn. We bieden onze klanten een heerlijk verwenmomentje.”

Naast verse frites, richt de franchiseformule zich ook op verschillende ‘stoof’s’, stoofvleesgerechten die speciaal zijn ontwikkeld in samenwerking met tv-kok Herman den Blijker.

Bram’s Gourmet Frites wil niet alleen nationaal flink uitbreiden. Ook internationaal is de franchiseformule voorbereid op een stevige groei. De formule laat weten dat de handboeken geschreven zijn en de trainers klaar staan. Spanje, Denemarken en Duitsland zijn al concreet en zijn er gesprekken gaande met grote partijen in de food en franchisemarkt. Via het netwerk van René Savelberg, voormalig directeur van McDonald’s Nederland, ligt er een overeenkomst met een masterfranchiser voor het Midden-Oosten. De masterfranchiser gaat onderzoeken in welke landen de franchiseformule levensvatbaar is.

Interesse om een eigen Bram’s Gourmet Frites te openen? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website