Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BRAM’S Gourmet Frites Gouda feestelijk geopend

Vanaf maart kunnen Gouwenaren terecht bij BRAM’S Gourmet Frites voor een heerlijke stoof en goede frites. Daar is namelijk een vestiging geopend aan de Nieuwe Gouwe in Gouda. Deze opening werd gevierd met een ‘BRAM’S Experience Day’ waar het publiek kennis kon maken met de aardappelboer van Novifarm, kon genieten van een culinaire stoof en eigen frites kon bakken.

De aardappel

Tijdens deze dag was het opleidingsteam van BRAM’S aanwezig om klanten te vertellen over alle ins en outs van het unieke foodconcept. Zo konden zij ook kennis nemen van het authentieke verhaal van BRAM’S Gourmet. Ook waren er chef-koks aanwezig van Las Palmas om te vertellen om uitleg te geven over de culinaire stoofs. Novifarm kwam uitleg geven over hoe duurzame aardappelen geteeld worden en wat de misverstanden zijn over biologische exemplaren. De aardappelen voor BRAM’S Gourmet Frites komen altijd rechtstreeks uit de velden van de Hoeksche Waard naar de vestiging. Daar worden ze handmatig tot frites gesneden. Om de frites een karakteristieke smaak te geven blijft de schil altijd aan de frites zitten. Tijdens de feestdag konden klanten ook zelf aardappelen snijden onder het oog van ervaren fritessnijders.

De ‘stoofs’

Helemaal nieuw is GRAM’S Gourmet Frites niet in Gouda. Bram Ladage opende 31 jaar geleden al eens een vestiging in het centrum van de stad. Kenmerkend voor BRAM’S Gourmet Frites zijn nu ook de smaakvolle stoofgerechten. Deze gerechten zijn ontstaan in samenwerking met de chef-koks van restaurant Las Palmas.

Over BRAM’S Gourmet

BRAM’S Gourmet telt inmiddels meer dan 30 winkels in Nederland. BRAM’S behoort toe tot frietformule Bram Ladage. Bram Ladage startte in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en groeide van daar uit tot marktleider in verse frites. Het familiebedrijf werkt volgens de pijlers: vers, snel, smakelijk en betaalbaar. BRAM’s is momenteel groeiende en voert zelfs gesprekken om BRAM’S naar het Midden Oosten te brengen.

×