Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BRAM’S Gourmet Frites opent haar 12e vestiging

BRAM’S Gourmet Frites heeft haar twaalfde vestiging geopend. De opening is feestelijk gevierd op zaterdag 17 november. Bij de winkel werd de BRAM’S Experience Day gehouden: dit is een dag waarop mensen kennis kunnen maken met de gerechten, producten en beleving van BRAM’s. Er is een week geoefend om de vestiging klaar te maken om de mensen hun producten en gerechten te kunnen laten proeven. Bezoekers kunnen hun eigen aardappel omtoveren tot friet met de zogeheten ‘aardappelhakker’.

De keuze om de vestiging op het terrein van de Makro in Breda neer te zetten is niet zonder reden: “Deze locatie wordt druk bezocht door mensen die hier inkopen komen doen. Een goede plek dus om een tussenstop te maken of na het winkelen nog even van een friet met stoof te genieten”, aldus eigenaar Rocco Ladage. Het team van BRAM’S Gourmet Frites staat stonden om bezoekers te vertellen en te laten proeven van en over de geschiedenis van het bedrijf.

Over BRAM’S Gourmet

De BRAM’S formule is onderdeel van de frietformule Bram Ladage. Bram Ladage begon in 1967 met een kraam op de markt van Rotterdam en is tegenwoordig een van de grootste namen in verse frites met meer dan 30 vestigingen in Nederland.

×