BRAM’S Gourmet Frites opent in Delft

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In Delft wordt op 22 augustus a.s. een nieuwe vestiging geopend van franchiseformule BRAM’S Gourmet Frites. De nieuwe vestiging zal geopend worden op het terrein van de Makro aan de Schieweg. Eigenaar Rocco Ladage is enthousiast over de nieuwe locatie. “Er is bewust gekozen voor een vestiging op het bedrijventerrein. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en ideaal voor mensen die tussen het winkelen door willen genieten van een snelle smaakvolle hap.”

De nieuwe formule van Bram Ladage slaat goed aan bij het publiek. Doordat de formule samenwerkt met boeren uit de streek, worden de producten vers van het land geleverd. Novifarm teelt de aardappels in de Hoeksche Waard en brengt ze naar de BRAM’S locaties.

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 vestigingen in heel Nederland. Om het concept verder uit te breiden, laat de formule speciale zeecontainers ombouwen tot verkoop units die a la minute op locatie kunnen staan. Hebt u ook interesse om uw eigen BRAM’S Gourmet Frites te openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website