Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BRAM’S Gourmet Frites opent vestiging in Bleiswijk

BRAM’S Gourmet Frites opent 30 november een nieuwe ‘unieke’ vestiging van op elkaar gestapelde zeecontainers die omgebouwd zijn tot een minirestaurant. Dit restaurant is gevestigd op Bedrijvenpark Prisma in Bleiswijk. Met deze opening telt BRAM’S Gourmet Frites alweer 13 vestigingen. De opening werd gevierd met de BRAM’S Experience. Bij de opening kunnen bezoekers gratis patat en stoof proeven. Ook is het mogelijk voor bezoekers om hun eigen friet te snijden.

Het verhaal van BRAM’S

Naast het proeven van BRAM’S haar eten kunnen bezoekers kennis maken met het verhaal van BRAM’S Gourmet Frites. Het team van de formule staat klaar om iedereen informatie te geven over alles ins en outs van het foodconcept, bijvoorbeeld: waarom er wordt gewerkt met aardappels in schil en hoe de stoofs worden bereid.

“Op deze locatie zitten veel leuke bedrijven bij elkaar en is een hoop activiteit. Met buren als KFC en McDonalds voelen we ons een beetje ‘kleinduimpje’ maar dit is een goed bereikbare plek om de inwoners uit Zoetermeer, Bleiswijk en omliggende dorpen blij te maken met een authentieke patat met stoof van BRAM’S”, aldus eigenaar Rocco Ladage over de keus voor bedrijvenpark Prisma.

×