Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Breda krijgt een nieuw De Beren bezorgrestaurant

Franchiseformule De Beren heeft een nieuw bezorgrestaurant geopend in Breda aan de Haagdijk 24. Ondernemers Melvin en Melissa zullen de vestiging gaan leiden.

De eigenaren zijn tevreden over de locatie. De ligging is centraal waardoor veel huishoudens kunnen worden bereikt.

Melvin en Melissa beheren ook al een andere De Beren vestiging in Zwijndrecht. Daar zijn ze begonnen met bezorgen. Dat beviel hen zodanig goed dat ze hebben besloten om de uitdaging ook aan te gaan in Breda.

Vers eten aan de deur

De vestiging aan de Haagdijk richt zich alleen op bezorgen en afhalen. De vertrouwde vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill zijn er te vinden.

In 2001 werd in Rotterdam-Noord de eerste vestiging van De Beren bezorgrestaurants geopend. De Bezorgbeer, zoals het toen nog heette, is dus ontstaan uit het succes van de toenmalige eetcafés om in te spelen op het hectische bestaan van de consument. Dit bleek een geslaagde zet, want meerdere vestigingen volgden snel! Snelheid en service zijn van essentieel belang bij De Beren. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over De Beren bezorgrestaurants![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×