Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Breng ondernemen en een gezonde levensstijl samen als franchisenemer

De dienstverlening is een sterk groeiende branche. Daarnaast is het de meest diverse branche binnen franchise: het biedt de grootste variëteit aan formules. In dit artikel wordt ingegaan op franchisemogelijkheden binnen de fitnessbranche.

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun levensstijl te verbeteren. Vaker sporter, een gezonder eetpatroon en het vinden van de juiste balans tussen training en ontspanning. Wellicht ben je momenteel bezig met het vinden van jouw favoriete franchiseformule. Heb je een actieve en gezonde levensstijl en zie je het als een uitdaging om andere mensen te helpen dit ook te bereiken? Dan is een fitness franchiseconcept wellicht iets voor jou. Er zijn diverse franchiseformules bij De Nationale Franchise Gids aangesloten die deze mogelijkheid bieden:

fit20

fit20 biedt intensieve personal training van slechts 20 minuten per week. De franchisenemer beheert een eigen studio en wordt opgeleid tot personal trainer. De doelgroep van fit20 bestaat uit drukbezette mensen met weinig tijd en/of zin in sport, hoewel zij het belangrijk vinden om fit te worden én te blijven. Het benodigd eigen vermogen om franchisenemer te worden bij fit20 bedraagt € 20.000.

Personal Fitness Nederland

Personal Fitness werkt aan de hand van het Fit For Life programma. Dit programma staat in het teken van beweging, voeding en Mental Coaching. Op basis van deze drie pijlers ga je als franchisenemer bij Personal Fitness Nederland jouw leden helpen hun doel te bereiken. Met inbreng van € 5.000 eigen vermogen kan jij al franchisenemer worden bij deze sportieve formule.

Nexxt Gym

NEXXT Gym biedt EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) training. EMS bestaat uit een korte training met focus op hypertrofie (spiergroei), vetverlies, cardiovasculaire training en het verlichten van pijnklachten. Bij NEXXT Gym wordt er op afspraak 20 minuten getraind met maximaal 2 klanten tegelijk. Het benodigd eigen vermogen begint vanaf € 10.000.

Anytime Fitness

Anytime Fitness biedt haar leden 24/7 per dag en 365 dagen per jaar de kans om overal over de wereld te sporten. Meer begeleiding, meer sfeer en meer beleving: de drie factoren die bij Anytime Fitness centraal staat. Als franchisenemer wordt je opgeleid tot lokale expert op gebied van bewegen en gezondheidsverbetering. Het benodigd eigen vermogen ligt tussen de € 110.000 en € 130.000.

Fitness Park

Fitness Park zoekt een Master franchisenemer voor Nederland. Het concept bestaat uit een combinatie van cardio-training, gewichten, cross-training, groepslessen, een Burning Park, Fight park en Cycle Park. De formule zoekt een ondernemer die de expansie-rechten voor heel Nederland overneemt en daarnaast bereidt is zelf een aantal vestigingen te openen. Daarnaast ga je opzoek naar franchisenemers die het ambiëren om een Fitness Park vestiging te openen op diverse locaties in Nederland. Het benodigd eigen vermogen ligt tussen € 1.000.000 en € 2.000.000.

Vraag vrijblijvend informatie aan bij uw favoriete formules. Mocht u vragen hebben over bovenstaande formules of heeft u een andere vraag? Voel u vrij om contact op te nemen door te bellen naar 055 8200 226 of stuur een mail naar info@denationalefranchisegids.nl. Wij helpen u graag!

×