Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Brigitte verkozen tot Olympia Ondernemer van het Jaar 2023

Franchisenemer Brigitte van Beurden is verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2023 bij Olympia. Brigitte is al meer dan 10 jaar gepassioneerd ondernemer bij Olympia en is samen met haar dochter Romy Denissen eigenaar van de vestigingen Roosendaal-Etten-Leur en Oosterhout.

Brigitte heeft de wisselbeker dankbaar en onder luid applaus in ontvangst genomen tijdens de feestelijke uitreiking op donderdag 25 januari. Over de winst zegt ze: “Winnen kun je alleen als je elke dag samen gepassioneerd werkt aan hetzelfde doel. En dat is wat mijn team van 13 bevlogen mensen en ik elke dag doen. Niets in het leven is vanzelfsprekend, dus toen ik bij Olympia de kans kreeg om vestiging Roosendaal-Etten-Leur over te nemen, heb ik vol gas gegeven. Ik zeg altijd, drie keer links is ook rechts. Oftewel, als je echt iets wil dan kan er heel veel. We begonnen met zeven uitzendkrachten en nu 11 jaar later zijn er dagelijks gemiddeld 350 uitzendkrachten via onze twee vestigingen aan het werk. Allemaal mensen die we persoonlijk kennen en blijven volgen. Daar ben ik ongelofelijk trots op.”

Uitzendbloed

Dat haar talent voor arbeidsbemiddeling en ondernemen in de genen van Brigitte zit, bewijzen haar twee dochters, Romy en Floor. Zij maken allebei ook succesvol werk van werk. Brigitte begon haar leerschool 20 jaar t bij Adecco. Negen jaar later startte ze als ondernemer bij Olympia met de overname van vestiging Roosendaal-Etten-Leur. Inmiddels zes jaar geleden kocht ook dochter Romy Denissen zich in. Romy nam een jaar geleden de vestiging Olympia Oosterhout over. Zij studeerde bedrijfseconomie in Tilburg en nam tijdens haar studie al de financiële administratie van haar moeders bedrijf op zich.

Stevige lokale marktpositie mede dankzij inhouse

Acht jaar geleden verwelkomde Brigitte de grote afvalspecialist Saver NV als klant, waar zij een inhouse positie heeft. Brigitte: “De komst van Saver als eerste volumeklant betekende voor onze vestiging echt een ommekeer. Daarna volgde ook snel DHL als klant, waar we ook inhouse werken. De identiteit en slagkracht van Olympia is daarin leidend geweest, zonder deze sterke naam hadden we dit niet kunnen bereiken. En daardoor kunnen we blijven groeien.’

Een verbod op ‘cv schuiven’

“Het leven is te mooi om geen tweede kans te krijgen. Dat is ook echt ons imago, bij ons krijgt iedereen een kans, ongeacht je achtergrond. Maar cv’s doorschuiven is bij ons op de vestigingen verboden. Wij spreken iedere kandidaat persoonlijk.

”Remko Stolk, Directeur Franchise & Commercie bij Olympia, motiveert waarom Brigitte de winnaar is: “Met grote passie voor het vak en haar zakelijke en commerciële talent is zij van grote waarde in haar regio. Ze verbind al elf jaar mens en werk en gaat voor zowel haar flexkrachten, klanten als haar hechte team door het vuur. Ook is ze van betekenis binnen de community van OIympia franchisenemers, als verbinder en aanjager. Een rol die haar past als een huis. Kortom, een terechte winnaar.”

“Ik ben trots op het merk Olympia en waar we voor staan, want daarmee kunnen wij ons in deze regio echt onderscheiden. Omdat we geloven in de kracht van betekenisvol werk. Ik heb mijzelf enorm kunnen ontwikkelen binnen de formule en dat heeft mij zoveel gebracht. Als mens maar ook mijn gezin en directe omgeving. Dat had ik zonder Olympia niet kunnen bereiken,” aldus een trotse Brigitte van Beurden.

Verkiezing en criteria

Ieder jaar worden drie ondernemers voor deze prijs genomineerd door Olympia. Op basis van een aantal criteria; zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en hun regionale marktaandeel. Daarnaast is er gekeken naar hun bijdrage in de ontwikkeling van Olympia en de onderlinge samenwerking. Alle Olympia collega’s brengen hun stem uit. Dit jaar waren naast Brigitte genomineerd Petra Franken (Olympia Bergen op Zoom) en Willibrord van der Kolk (Olympia Ede).

Ontvang gratis meer informatie over Olympia Uitzendbureau

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Olympia Uitzendbureau

×