Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Broers openen Kwalitaria in Amsterdam met take-away en delivery

Er is een derde Kwalitaria geopend in Amsterdam. De cafetariaformule heeft twee vestigingen in Amsterdam-Oost en de derde vestiging is geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Voor de ondernemende broers Robert en Jeroen van Dam is deze locatie een unieke kans. “Een dichtbevolkt gebied dat veel potentie biedt voor bezorging van burgers, maaltijden en meer; deze kans konden wij niet laten lopen”, aldus het ondernemersduo.

De Kwalitaria-formule is voor de broers zeker niet onbekend. Het ondernemersduo runde al 2 jaar een goedlopende vestiging in Dronten. De nieuwe Kwalitaria in Hobbemakade verschilt wel met de zaak in Dronten. “De nieuwe zaak heeft echt een focus op take-away en delivery. Er zijn slechts twaalf zitplekken om ter plaatse te eten. Daarentegen is er een ruim opgezette keuken waar voldoende ruimte is om alle bezorgbestellingen efficiënt en snel klaar te maken. Ook de aparte in- en uitgang voor onze bezorgers is echt een luxe,” aldus Robert.

Gave plek met veel potentie

De broers hadden weinig tijd nodig toen de locatie beschikbaar werd gesteld. “Het is echt een gave plek met veel potentie voor maaltijdbezorging. In onze zaak in Dronten zagen we het aantal bezorgbestellingen al steeds verder toenemen en tijdens de coronaperiode is dit helemaal in een rap tempo gegaan. We zien dat deze trend blijft aanhouden, dus onze nieuwe zaak in Amsterdam sluit hier naadloos op aan.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Kwalitaria![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×