Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Broers openen tweede Spare Rib Express bezorgrestaurant

Broers Bob en Niels van der Wende openen hun tweede Spare Rib Express bezorgrestaurant. Na een verbouwing van een aantal weken hebben de broers hun vestiging op  Woensdag 19 mei geopend.

Samen met zijn broer Bob is Niels van der Wende franchisenemer van Spare Rib Express Drechtsteden. De broers geven aan dat ze al snel na hun start merkten dat zij hun gasten op een snellere manier wilde voorzien van warme bezorgmaaltijden. “Na twee maanden hebben wij de wens voor een splitsing al uitgesproken, na tien maanden hebben wij van onze droom werkelijkheid gemaakt met de opening van dit 2e bezorgrestaurant in Sliedrecht.”

Niet meer rennen en vliegen

Samen met zijn broer Bob is Niels van der Wende al jaren actief aan het ondernemen binnen de horeca. “Wij hebben dit op prachtige plekken in Rotterdam mogen doen; onder andere catering opdrachten uitgevoerd in het Groothandelsgebouw, de ECE-torens en aan de Kralingse Plas. Na een aantal hectische jaren met veel rennen en vliegen hebben we besloten op zoek te gaan naar een nieuwe, vaste uitdaging. Met Spare Rib Express hebben wij deze uitdaging gevonden; veel vrijheid in het ondernemerschap met een flink vangnet van professionals achter ons”, aldus Niels.

Wat maakt je trots?

De broers vertellen over wat hen trots maakt. “Ons prachtige nieuwe pand en ons gloednieuwe team in Sliedrecht die zich goed staande heeft gehouden tijdens de opening en nu al als een echt team opereert. Daarnaast ben ik ook ontzettend trots op ons team in Drechtsteden, hoe zij zich ijverig hebben opgesteld tijdens deze ingrijpende veranderingen en dat in een maand van top drukte. Dat smaakt naar meer!”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Spare Rib Express![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×