Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Broers veroveren met tweede Kwalitaria vestiging heel Kampen

Heel Kampen kan nu genieten van de Kwalitaria friet, snacks, burgers, maaltijden en andere lekkernijen van de cafetaria. Met hun tweede Kwalitaria vestiging, die begin vorige maand de deuren opende, bezorgen de broers Tuygun en Tuncay Dasdemir vanaf heden in de gehele Hanzestad. “Wij zijn ontzettend blij om deze mooie stap te kunnen maken.”

De nieuwe Kwalitaria, die op 5 april officieel werd geopend, is onderdeel van het nieuwe Winkelcentrum Stationskwartier. “Het is een mooie locatie, vlakbij station Kampen-Zuid”, vertellen de ondernemers. “De zaak is opgebouwd volgens de nieuwste Kwalitaria stijl, met een moderne en gezellige uitstraling. Binnen hebben we zo’n 25 zitplaatsen en we zijn bezig om een buitenterras te realiseren. Maar het is uiteraard ook mogelijk om je bestelling af te halen of te laten bezorgen.”

Een kans om niet te laten lopen

De stad Kampen is voor de gebroeders Dasdemir geen onbekend terrein. Samen zijn ze er al ruim 18 jaar horecaondernemer en sinds ruim 7 jaar zijn ze met een cafetaria in de wijk Hanzewijk aangesloten bij de Kwalitaria-formule. “We merkten dat er de laatste tijd steeds meer vraag kwam naar bezorgen en afhalen in andere wijken in Kampen. Toen deze kans voor een tweede vestiging zich voordeed in de wijk Stationskwartier konden we die dan ook niet laten lopen.”

Gasten genieten in de nieuwe vestiging van het vertrouwde Kwalitaria assortiment met de vertrouwde kwaliteit en aandacht voor duurzaamheid. Tuygun en Tuncay nodigen alle buurtbewoners van harte uit om de nieuwe winkel te komen bewonderen en om te komen genieten van het uitgebreide assortiment: “Of dat nu van een complete maaltijd, een malse burger, belegd broodje of alleen een koffie to-go is.” Voor alle buurtgenoten hebben de ondernemers ook nog een smakelijke boodschap: “Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor lekkere acties en aanbiedingen.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×