Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Broodformule Bakerstreet wil groeien door middel van overnames

Formulehuis Bakerstreet is in onderhandeling met externe formulepartijen om mee samen te werken, hetzij over te nemen. “Die willen we samenbrengen met onze broodformule Bakerstreet, waarmee we echt willen groeien in aantallen”, aldus directeur Henri Froeling in een interview met Out.of.Home.

Froeling zegt in het interview de verscheidenheid van formules te willen verstevigen. Daarnaast is hij van mening dat de eigen broodformule Bakerstreet wat betreft groeiambities de afgelopen jaren te weinig interesse heeft gehad en dat moet veranderen. “Op het gebied van broodconcepten liggen in mijn ogen nog volop kansen in de Nederlandse markt. Het huidige format van Bakerstreet is gericht op de to go-lunch en voldoet niet optimaal. We willen vanaf het ontbijt tot het avondmoment relevanter zijn voor de gast.” Aldus Froeling.

De gevolgen zijn dat de koffie een dominantere plek in de shop moet krijgen. Behalve inzake het assortiment zal dit ook consequenties hebben voor het interieur, zegt Froeling. Hij is van mening dat het interieur meer eigentijdser en sfeervoller moet zijn, dit heeft gevolgen voor de locaties van de shops en het aantal vierkante meters.
Bron: outofhome-shops.nl