Bruna Boxtel is weer een franchiseonderneming

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Boekhandel Bruna in Boxtel is weer een franchiseonderneming. Met ingang van dinsdag 14 november jl. wordt de Bruna in de Rechterstraat overgedragen aan de Boxtelse Anita van Engelshoven. Naast het ontvangen van winkelbezoekers wil Anita ook de zakelijke dienstverlening weer nieuw leven in blazen.

“Al meerdere malen heb ik onderzoek gedaan naar een franchise onderneming en nu heb ik iets passends gevonden”, vertelt Anita trots met een glimlach van oor tot oor. Toen zij door De Nationale Franchise Gids met de Bruna formule in contact werd gebracht was zij meteen enthousiast. “Dit is een mooie uitdaging”, aldus de nieuwe eigenaresse.

In de voorbije maanden heeft zij kennis gemaakt met de werkwijze van Bruna en was zij werkzaam in een Bruna-winkel. Dat is onderdeel van het overnametraject om het gevoel bij de visie en de werkwijze van Bruna te krijgen.

“Ik kijk uit naar het contact met alle mensen, dat heb je in een winkel natuurlijk volop. Met klanten, personeel, bij de inkoop, marketing; je bent met een eigen winkel heel breed bezig. Dat spreekt mij erg aan. Samen met de medewerkers gaan we er iets moois van maken”, benadrukt Anita.

Franchisenemer Anita wilt naast het ontvangen van klanten in de winkel ook de zakelijke dienstverlening weer nieuw leven in blazen. Nadat Frans Aldenhuizen hier begin 2017 mee was gestopt, is dit even op een lager pitje gezet. In 2018 zal dit weer opgebouwd worden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website