Bruna brengt franchisefee fors omlaag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bruna Franeker franchiseformule

Franchiseformule Bruna vermindert de fee die franchisenemers moeten betalen met 25 procent. De vertegenwoordiging van de franchisenemers heeft daarover overeenstemming bereikt met de directie van Bruna.

De wens van de franchisenemers om het ondernemersinkomen verder te ondersteunen wordt door deze verlaging vervuld. Fred Zeegers, algemeen directeur van Bruna, geeft aan dat dit al sinds zijn aantreden 1.5 jaar geleden een hoofdthema is in de koers die hij met Bruna wil varen. “Dit is een unicum in franchiseland, maar we nemen de stap in de volle overtuiging dat het de juiste is. Ook onze ondernemers hebben de crisis gevoeld. Op dit moment draait Bruna volgens verwachting en kunnen we de financiële ruimte nemen om hiertoe over te gaan’’, aldus Zeegers.

In een aanvulling op de franchiseovereenkomst leggen de franchisenemers en Bruna de verlaging en nog een aantal afspraken die al eerder gemaakt zijn vast. Dit zijn afspraken met betrekking tot het doorvoeren van de formule en de inkoop van assortiment.

Deze verlaging van de franchisefee past in het bredere strategische perspectief om Bruna gereed te maken voor de toekomst en ondernemers de kans te bieden zo succesvol mogelijk te functioneren. Daarnaast is Bruna ook bezig met samenwerking met strategische partners, het verder uitwerken van het locatiebeleid, ontwikkeling van nieuwe concepten binnen de formule en het verder ontwikkelen van het omnichannel.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website