Bruna en De Buren introduceren ‘De Buren van Bruna’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Bruna en de Buren Afhaalcentrum gaan samenwerken en introduceren ‘De Buren van Bruna’. Dit is een nieuw landelijk retail concept dat het mogelijk maakt om 24/7 pakketten af te halen, af te leveren of te retourneren bij tot nog toe drie Bruna winkels. De eerste pilots zijn nog deze maand operationeel bij winkels in Amsterdam, Rotterdam en Venray.

De beveiligde en onbemande kluisjes van de Buren vormen een onafhankelijk netwerk van afhaal- en wegbrengpunten voor pakjes. De kluisjes kunnen gebruikt worden om snel, efficient en met veel gemak een goederenstroom te reguleren.

Fred Zeegers, Algemeen Directeur van Bruna zegt: “Deze samenwerking met de Buren past perfect in de strategie van Bruna om onze serviceverlening te verbeteren door te innoveren en strategische partnerschappen aan te gaan. Daarnaast zijn we al langer bezig met onze omnichannel-strategie, waarbij we het traditioneel sterke netwerk van onze winkels verbinden aan de nieuwe mogelijkheden die het internet ons biedt. De Buren begeeft zich ook op het snijvlak van de digitale en fysieke wereld, dus passen wij in die zin perfect bij elkaar.”

 De samenwerking met Bruna is volgens Robin Dragstra, directeur bij De Buren Afhaalcentrum, een enorme stap in het bereiken van een landelijke dekking met meer dan 1000 afhaalpunten. Zij hebben dezelfde visie als Bruna als het gaat om het centraal stellen van de consument. “We hebben al veel Bruna-ondernemers leren kennen en het is mooi om te zien hoe één van de oudste retailers in ons land toch voorop kan lopen in vernieuwing en innovatie en hoe breed de franchisenemers dit ook dragen.”

Beide bedrijven hebben de intentie zoveel mogelijk Bruna winkels geschikt te maken voor een 24/7 toegankelijkheid van de kluisjes. Klanten kunnen een beroep doen op de hulp en expertise van medewerkers van Bruna als deze winkel open is.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.