Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bruna Franeker beste Bruna van Nederland

Bruna Franeker is uitgeroepen tot beste Bruna van Nederland in 2014. Bij de jaarlijkse winkelwedstrijd bepalen de directie van Bruna en collega-ondernemers welke van de 310 franchisevestigingen zich de beste Bruna mag noemen.

Franchisenemer Klaas Koelhuis, die samen met partner Tessa Blaauw franchisenemer is van de vestiging in Franeker, was razend enthousiast over het winnen van de prijs. ‘’Trots, blij, een eer, een opsteker, er schiet van alles door mijn hoofd. Ik hoopte dat we zouden winnen omdat onze klanten vinden dat we moesten winnen. Nu het zover is, geeft dat echt een geweldig gevoel,’’ aldus Koelhuis vlak nadat hij te horen kreeg dat zijn vestiging gewonnen had.

Fred Zeegers, algemeen directeur van Bruna, licht de keuze toe: ‘’Tessa, Klaas en hun team zijn vriendelijk en warm. Ze staan open voor nieuwe ontwikkelingen, hebben veel lokale contacten en maken goed gebruik van alles wat wij binnen de Bruna –formule aanreiken. De boekenkennis van met name Tessa is enorm en goed advies aan klanten behoort tot de standaard in Franeker. We zijn erg blij met deze ondernemers en hun team.’’

Het was de derde keer dat de Bruna in Franeker was genomineerd. De andere vier kanshebbers op de prijs waren de Bruna’s in Groenlo, Veldhoven, Bunschoten en Bergeijk. De winnaars winnen niet alleen de titel maar krijgen daarnaast ook een uitje voor het hele team naar Parijs.