Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bruna introduceert Bliyoo

Al enige tijd is franchiseformule Bruna bezig met het ontwikkelen van een eigen applicatie genaamd Bliyoo. Daarmee kan de franchiseformule onbeperkt lezen gaan aanbieden. Voordat Bruna het officieel gaat aanbieden, is de winkelketen eerst op zoek naar 50 proefpersonen die Bliyoo willen testen.

Het betreft een proefperiode van 3 maanden waarin de deelnemers op z’n minst 50 e-books en e-magazines gratis kunnen inzien. Op basis van de wensen en behoefte van het verkeer op het platform zal Bruna het verder vormgeven. De kosten voor het ‘all you can read’-model zal mede afhankelijk zijn van de gesprekken met de uitgevers. Het is de bedoeling dat het prijskaartje van Bliyoo zowel de auteurs als de lezers tegemoet komt. Uiteindelijk kan men boeken en tijdschriften lezen door de Bliyoo-app via de appstore te installeren op hun smartphone, tablet, PC of laptop.

Onlangs kwam ABN Amro met een rapport naar buiten over verdienmodellen voor retail formules. Volgens de bank gaat dit aanzienlijk veranderen. Bruna speelt tijdig in op de geconstateerde trends met een gecombineerd verdienmodel van peer-to-peer en het traditionele abonnementsmodel.