Bruna: Live Webinar franchise ondernemerschap

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op dinsdag 7 juli om 19.00 uur organiseren Bruna en Scout een webinar over het franchise ondernemerschap bij Bruna. Wat maakt het ondernemerschap bij Bruna zo interessant? Schrijf je in voor het webinar en ontdek het zelf! Maak op laagdrempelige wijze kennis met de organisatie en stel je eerste vragen. Tijdens de webinar vertelt Marielle Crommentuyn je graag alles over ondernemerschap met Bruna.

Over Bruna

Bruna is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna bestaat al meer dan 150 jaar en heeft ongeveer 300 winkels in het land. Bruna speelt op een plezierige en inspirerende manier in op de wensen van markt en adviseert haar klanten vriendelijk en deskundig. Bruna wil de plek zijn waar mensen komen om geïnspireerd te raken weer iets ontspannends te doen: lezen, schrijven, maken, leren en spelen.

Ondernemers gezocht!

Ben jij een ondernemer? En heb je een passie voor retail in het algemeen en winkelconcepten in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bruna is op zoek naar ondernemers die willen deelnemen in ons franchise concept. Jij wordt daarmee eigenaar van een Bruna winkel en profiteert daarmee van onze sterke positie in de markt van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfkaarten.

Inschrijven

Ben je nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor de webinar via onderstaand aanmeldformulier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.