Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bruna: Live Webinar franchise ondernemerschap

13 november 2020
Op dinsdag 24 november om 13.00 uur en om 19.00 uur organiseren Bruna en Scout een live-webinar over het franchise ondernemerschap bij Bruna.

Wat maakt het ondernemerschap bij Bruna zo interessant? Schrijf je in voor het webinar en ontdek het zelf! Maak op laagdrempelige wijze kennis met de organisatie en stel je eerste vragen. Tijdens de webinar vertelt Marielle Crommentuyn je graag alles over ondernemerschap met Bruna.

Over Bruna

Bruna is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Al meer dan 150 jaar bestaat Bruna en heeft ongeveer 300 winkels in het land. Op een plezierige en inspirerende manier speelt Bruna in op de wensen van de markt en adviseert haar klanten vriendelijk en deskundig. Bruna wil de plek zijn waar mensen komen om geïnspireerd te raken weer iets ontspannends te doen: lezen, schrijven, maken, leren en spelen.

Ondernemers gezocht!

Ben jij een ondernemer? Of wil je gaan ondernemen? En heb je een passie voor retail in het algemeen en winkelconcepten in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bruna is op zoek naar ondernemers die willen deelnemen in hun franchise concept. Jij wordt daarmee eigenaar van een Bruna winkel en profiteert daarmee van de sterke positie in de markt van boeken, tijdschriften, wenskaarten en papier- en schrijfwaren.

[box] Ben je nieuwsgierig? Klik dan snel op de gewenste tijd en schrijf je in voor de webinar om 13 uur of om 19 uur.[/box]
×