Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bruna opende haar grootste stationswinkel op Utrecht Centraal

15 februari 2024

Station Utrecht Centraal is een nieuwe Bruna-winkel rijker. 15 februari opende de winkel haar deuren voor reizigers en bezoekers met een oppervlakte die voorheen voor twee winkels (zijde stationshal en aangrenzend zijde Interwijk) in gebruik was. Hiermee is de eerste – en tevens grootste – nieuwe Bruna op een stationslocatie van 2024 een feit.

Na Utrecht Centraal volgen de komende maanden nog 12 nieuwe winkels op de volgende stations: Amersfoort Centraal, Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Sloterdijk, Arnhem Centraal, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven Centraal, Haarlem, Leiden Centraal, Maastricht, Nijmegen en Zwolle. Het totaal aantal Bruna-winkels in Nederland groeit hiermee tot bijna 300.

Speciale inrichting en uitgebalanceerd assortiment

De Bruna-winkels op stations zijn speciaal samengesteld voor zowel reizigers als buurtbewoners. De winkels hebben heldere navigatie, meerdere zelfscankassa’s en daarnaast een servicebalie. Via digitale schermen worden de nieuwste aanbiedingen en inspirerende tips overgebracht. Zo kan de bezoeker eenvoudig een keuze maken overeenkomstig zijn of haar servicebehoefte. Daarbij draait alles uiteraard om een uitgebalanceerd assortiment van lees- en cadeauproducten.

Lezen en reizen met de trein zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goed aanbod van uiteenlopende literatuur, reis- en studieboeken, tijdschriften en cadeaus is een belangrijk onderdeel van de voorziening voor reizigers.

Ontvang gratis meer informatie over Bruna

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bruna

×