Bruna overgenomen door Veen Bosch & Keuring (VBK)

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Uitgever Veen Bosch & Keuning (VBK) het boekhandelformule Bruna per direct overgenomen van PostNL en ING. Hoeveel de uitgever heeft betaalt voor de formule met meer dan 300 vestigingen is onbekend.

Woensdag maakte de nieuwe eigenaar bekend dat haar eigen structuur ook zal wijzigen en zij verder zullen gaan onder de naam Shared Stories Group. Bij deze nieuwe structuur krijgt Bruna haar eigen positie. Shared Stories Group is onder meer eigenaar van De Fontein, Atlas Contact en Luitingh-Sijthoff.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) moet nog wel toestemming voor de transactie verlenen. Tot de nieuwe groep zullen ook VBK Uitgeversgroep en Bookchoice behoren.

In het voorjaar zal er ook een nieuwe strategie voor Bruna worden uitgevoerd. Wat het assortiment en de service nog meer zal verbeteren. Ook wilt Shared Stories Group de klantervaring op zowel online als offline, in de fysieke winkels, verbeteren.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

 • John Van Gastel Reklamemakers Gran Canaria

  Zolang het in Nederlandse–HANDEN blijft is het heel Goed ( Geen CHINEES bedrijf of andere puinhoop maker !!!???

  Reply

 • Ralph Schuurman Productions

  10 jaar lang heb ik gewerkt om het boek ” THE EUROPEAN UNION, THE LONG ROAD TO UNIT EUROPE” WEL GEHEEL IN DE ENGELSE TEKST.
  Mocht u interesse hebben, dit boek in uw assortiment te wensen, dan maken wij een afspraak en kom ik persoonlijk naar U toe.

  Het boek in full colour weegt 3 kilo en heeft 594 pagina’s in de engelse taal.

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.