Bruna start pilot met verkoop bloemen en planten

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bruna Franeker franchiseformule

Bruna is een proef gestart met de verkoop van bloemen en planten. Het cadeau assortiment van de franchiseformule wordt daarmee uitgebreid. Zowel op de website van Bruna als in vijftien winkels kunnen klanten terecht voor de bloemen en planten, die direct vanuit de kweker op het gewenste adres worden afgeleverd. In de pilotwinkels staat een speciale bestelzuil met een interactief scherm.

Fred Zeegers, algemeen directeur van de formule, heeft hoge verwachtingen van de nieuwe dienstverlening: “Wij staan open voor een nieuw en innovatief assortiment en daar past dit initiatief perfect bij. Natuurlijk blijven we groot in lezen en schrijven, maar we zijn ook een factor op de cadeaumarkt. Met Bruna Groen breiden we onze positie op dat punt uit en dat doen we ook nog eens omnichannel, passend bij het moderne Bruna.” Voor het concept ‘Bruna Groen’ werkt Bruna onder andere samen met Category Captain Grower to Consumer, PostNL, Chrysal en kwekers van Royal FloraHolland. “We zijn blij dat we met zulke grote partners kunnen werken, die elk op hun eigen terrein hun gewicht in de schaal leggen”, aldus Zeegers.

De franchiseformule wil de pilot kortstondig houden. Na evaluatie wil Bruna zo snel mogelijk Bruna Groen uitrollen in andere vestigingen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website