Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bufkes en Fortuna Sittard starten unieke samenwerking voor stadioncatering

Bufkes, een Nederlandse franchiseketen bekend om zijn ambachtelijke en smaakvolle broodjes, zal vanaf het nieuwe voetbalseizoen de publiekscatering in het stadion van Fortuna Sittard verzorgen.

Een smakelijke aanvulling op de voetbalsfeer

De samenwerking tussen Bufkes en Fortuna Sittard belooft een heerlijke aanvulling te zijn op de voetbalsfeer, waarbij fans kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes van Bufkes tijdens de wedstrijden van hun favoriete club.
“We zijn enorm enthousiast om onze passie voor lekker eten te delen met de trouwe supporters van Fortuna Sittard,” aldus Charles Sampers en Marcel Maas van Bufkes. “Het is een geweldige kans om onze producten aan een breed publiek te presenteren en bij te dragen aan de unieke beleving in het stadion.”
Fortuna Sittard, een club met een sterke band met haar supporters, ziet in Bufkes de ideale partner om de stadionervaring naar een hoger niveau te tillen. “Onze fans verdienen het beste, zowel op als naast het veld,” zegt Roger Kessels en Frank Braam van Fortuna Sittard. “Met Bufkes als onze nieuwe cateringpartner kunnen we onze supporters een nog betere ervaring bieden tijdens de wedstrijden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking waarbij we samen kunnen zeggen: ‘Nao Veure!'”

Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?

Zowel Bufkes als Fortuna Sittard streven naar kwaliteit en betrokkenheid bij hun gemeenschappen. Bufkes heeft een lange traditie van het aanbieden van ambachtelijke broodjes en versbereide gerechten in een gastvrije omgeving. Fortuna Sittard daarentegen staat bekend om haar toegewijde supportersbasis en de sterke band met de lokale gemeenschap.
De synergie tussen deze twee partijen is duidelijk. Bufkes brengt haar expertise in smaakvolle catering en hoogwaardige service naar de enthousiaste fans van Fortuna Sittard. De club, op haar beurt, biedt een platform waarop Bufkes haar producten kan presenteren aan een breed en dankbaar publiek. “Onze samenwerking met Bufkes is een logische stap om de stadionervaring voor onze supporters te verbeteren,” voegt Kessels toe. “We zijn er zeker van dat deze samenwerking een groot succes zal worden.”

De toekomst van stadioncatering bij Fortuna Sittard

De samenwerking gaat van start met ingang van het nieuwe voetbalseizoen. Bij de eerste officiële wedstrijd zal de aftrap worden gegeven voor deze smakelijke samenwerking. Supporters kunnen zich verheugen op de klassiekers van Bufkes, zoals het broodje Werrem Sjink, Limburger en Kipkrokant, die tijdens elke thuiswedstrijd verkrijgbaar zullen zijn.
Deze unieke samenwerking benadrukt het streven van zowel Bufkes als Fortuna Sittard naar kwaliteit en betrokkenheid bij hun gemeenschappen. Samen hopen ze bij te dragen aan onvergetelijke voetbalavonden vol passie, plezier en natuurlijk heerlijk eten.

Ontvang gratis meer informatie over Bufkes

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bufkes

×