Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bufkes en Vollenhoven: Samen sterker

22 februari 2024

Bufkes, de bekende lunchformule met een hart voor ambachtelijke broodjes, breidt haar aanwezigheid uit met een gloednieuwe vestiging in Nuenen. Deze opening betekent niet alleen een nieuwe vestiging voor Bufkes, maar ook een verdere versterking van de samenwerking met Vollenhoven.

Nieuwe Bufkes-locatie in Nuenen

De nieuwe Bufkes-locatie, gevestigd in het Avia tankstation aan de Collse Hoefdijk in Nuenen, biedt een breed assortiment aan heerlijke broodjes, soepen en andere lekkernijen waar Bufkes om bekend staat. De gezellige sfeer en uitnodigende ambiance maken deze plek tot een ideale stop voor een snelle hap of een relaxte lunch.

Samen sterker

Deze samenwerking tussen Bufkes en Vollenhoven benadrukt de groeiende trend van synergie tussen verschillende bedrijven om de consument een breder scala aan diensten en producten te bieden. Door de krachten te bundelen, kunnen Bufkes en Vollenhoven hun gasten een nog betere ervaring bieden, waarbij lekker eten hand in hand gaat met uitstekende service.

Kansen voor ondernemers

Naast de nieuwe vestiging in Nuenen blijft Bufkes ook streven naar groei en uitbreiding in andere delen van het land. Met een bewezen succesformule en een sterke focus op kwaliteit en service, biedt Bufkes franchisenemers een unieke kans om deel uit te maken van een bloeiende gemeenschap van ondernemers. Voor ondernemers die dromen van een eigen lunchzaak met een bewezen succesformule, zijn de franchisekansen bij Bufkes een uitstekende gelegenheid om hun ondernemersambities waar te maken. Met ondersteuning van een ervaren team en de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiend netwerk van vestigingen, biedt Bufkes een solide basis voor succesvol ondernemerschap.

Kwaliteit, service en groei

Bufkes blijft zich inzetten voor het creëren van smakelijke ervaringen voor hun klanten, en de opening van de nieuwe vestiging in Nuenen is daar een levendig bewijs van. Met een focus op kwaliteit, service en samenwerking blijft Bufkes haar reputatie als favoriete lunchbestemming versterken en uitbreiden.

Vraag hieronder snel meer informatie aan en begin jouw ondernemersreis!

Ontvang gratis meer informatie over Bufkes

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bufkes

×