Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bufkes Franchise: smaakvolle expansie door Nederland

29 november 2023

Bufkes is een bekende franchiseformule die al 27 jaar populair is in Zuid-Nederland en nu willen ze ook de rest van Nederland veroveren. Ontstaan uit een slagersachtergrond, staat Bufkes bekend om zijn ambachtelijke en smaakvolle broodjes, van klassieke favorieten tot eigentijdse creaties.

De formule is onderdeel van Van Melik Foodgroep en heeft 43 locaties, waaronder Express-locaties en volledige restaurants. Het succes van Bufkes is te danken aan hun focus op kwaliteit, diverse smaken en een bewezen bedrijfsmodel. Nu de formule zeer bekend is in Limburg en Brabant kijkt Bufkes naar verdere groei in Nederland, volgens een doordachte strategie van gestage uitbreiding volgens het ‘olievlek-model’.

In een wereld waar gastvrijheid, ambacht en vernieuwing hoog in het vaandel staan, is Bufkes meer dan alleen een plek om te eten; het is een smaakvolle bestemming waar de Bourgondische instelling centraal staat. Voor iedereen die op zoek is naar een smakelijk avontuur en deel wil uitmaken van een beproefde formule, biedt Bufkes een geweldige kans.

Met het winnen van de Nederlandse Franchise Trofee in 2022, laat Bufkes zien dat het niet alleen draait om goed eten, maar ook om bewezen succes. Het is niet alleen een maaltijd; het is een reis naar culinaire hoogten die franchisenemers samen met Bufkes kunnen ervaren en delen. Wil je meer weten over franchisen bij Bufkes? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Bufkes

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bufkes

×