Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bufkes: in 5 stappen naar jouw eigen broodjeszaak!

02 januari 2024


Het lunchconcept Bufkes is vooral bekend in het Zuiden van het land waar het al bijna 30 jaar een begrip is. Maar wist je dat Bufkes momenteel 43 vestigingen heeft die zich ook in Brabant en Gelderland bevinden? Lees hieronder hoe jij op korte termijn jouw eigen zaak opent of overneemt:

Stap 1: Aanmelding – De start van jouw ondernemersreis

Het avontuur begint met een eenvoudige aanmelding. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent in het openen van je eigen Bufkes-vestiging en zet de eerste stap naar een smakelijke onderneming.

Stap 2: Telefonische intake en kennismaking

We nemen telefonisch contact met je op voor een informeel gesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en delen we meer over de Bufkes-familie en de mogelijkheden die voor jou in het verschiet liggen.

Stap 3: Financiële verkenning

In deze fase duiken we dieper in de financiële kant van de zaak. Samen bekijken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van de investeringen en opbrengsten die bij het runnen van een Bufkes-vestiging komen kijken.

Stap 4: Zoektocht locatie

Samen gaan we op zoek naar de ideale locatie voor jouw Bufkes-avontuur. We kijken naar de lokale markt en identificeren plekken waar Bufkes een waardevolle toevoeging kan zijn. Als er op de door jouw gewenste plek vestigingen ter overname zijn, nemen we die natuurlijk ook mee. Kijk hier alvast eens welke mogelijkheden voor overname er zijn.

Stap 5: Zaken concreet Maken

Nu we de locatie hebben gevonden, maken we de zaken concreet. We bespreken details, stellen plannen op en zorgen ervoor dat alles klaar is om jouw Bufkes-vestiging te realiseren.

Stap 6: Training & opleiding – word een Bufkes expert

Voordat je de deuren opent, voorzien we je van uitgebreide training en opleiding. Leer de ins en outs van Bufkes en word een expert in het bereiden van de heerlijkste broodjes.

Stap 7: Voorbereiding en start verbouwing

Met de training achter de rug, bereiden we de locatie voor op de start van de verbouwing. Maak je klaar om je eigen Bufkes-vestiging vorm te geven en voor te bereiden op een smakelijke toekomst.

Stap 8: Franchiseovereenkomst en opening

Het moment is aangebroken. We finaliseren de franchiseovereenkomst en vieren samen de grand opening van jouw Bufkes-vestiging. Welkom bij de Bufkes-familie en veel succes met jouw nieuwe onderneming!

Ontvang gratis meer informatie over Bufkes

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bufkes

×