Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Buitengewone franchisekans voor startende DA-ondernemer in Limburg

Echt een unieke mogelijkheid

In het mooie dorp met ruim 4.000 inwoners en duizenden bezoekers van één van ‘s lands meest luxe vakantieparken, gaat DA Drogisterij een combinatiewinkel realiseren met een bestaande boekhandel. In het zicht van de enige supermarkt. Dus veel aanloop en klanten die ook voor het postagentschap en de loterijen de winkel bezoeken. Bovendien wordt er een gezond rendement vanaf jaar 1 gegarandeerd, is er ondersteuning in de financiering mogelijk wordt én zelfs een beschikbare woning boven de winkel is. Dus een gezonde zaak, financiering en huis in één!

Wat is het precies?

Een prachtig dorp met een levendig verenigingsleven (waaronder twee schutterijen, voetbal, volleybal, enzovoorts), vier harmonieën, zelfs nog een jaarlijkse motorzegening, uiteraard carnaval, het is een bruisend stukje Midden-Limburg. Niet voor niets is het lokale vakantiepark en de camping jarenland als beste in Nederland verkozen en zijn met name de luxe vakantiehuizen een parel in het gebied. Dus ook de klanten die de streek bezoeken komen liever bij een service drogist binnen waar ze goed advies krijgen en een mooi assortiment. Voor de inwoners zelf is de bestaande boekhandel al 25 jaar een begrip en omdat ze gelegen is aan de parkeerplaats van de enige supermarkt, een automatisch loopje naar de huidige onderneemster. Die is ook voorlopig beschikbaar als bedrijfsleider en biedt als verhuurder ook alle (financiële) medewerking naar een goede overgang naar een DA-combinatiewinkel. Er is geen personeel over te nemen en er hoeft geen goodwill betaald te worden.

Wie is er al drogist en wil snel weten of dit jouw nieuwe zaak is?

Tijd is helaas niet echt in ons voordeel, want in deze Parel van Limburg hebben we slechts beperkt de tijd om de plannen te realiseren. Dus als je het rijtje kunt afvinken van A) in het bezit zijn van een Pharmacon-erkend drogistendiploma, B) meewerken voor minimaal 32 uur per week, en C) inbreng van 25.000 euro eigen geld – dan weten wij zeker dat we snel kunnen bepalen of dit jouw nieuwe winkel wordt. Vanuit het team Acquisitie & Expansie bij DA krijg je gratis een deskundige begeleiding. Van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele begeleiding is er een keur aan tools beschikbaar om de overname zo goed mogelijk tot stand te laten komen.

De deadline is 10 oktober aanstaande!

Zoals genoemd is snel schakelen wel een vereiste. Voor kandidaat-ondernemers, starters, en iedereen die aan het profiel voldoet doen we een oproep. Heeft u dus interesse? Vraag dan z.s.m. informatie aan via onderstaand formulier. DA Drogisterij neemt dan contact met u op om nog meer informatie te delen en te zien of jouw toekomst in het mooie Limburg gerealiseerd wordt!

Ontvang gratis meer informatie over DA Drogisterij & Parfumerie

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DA Drogisterij & Parfumerie

×