Burger King Corp. nieuw energiezuinig restaurant

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Burger King Corp. onthult nieuw energiezuinig restaurant in Duitsland

Burger King Corp. (NYSE: BKC) heeft een nieuw hoofdstuk geopend voor het BK® merk door de onthulling van haar nieuwe energiezuinige BURGER KING®  restaurant in Waghausel, Duitsland. Het milieuvriendelijke ontwerp is ontwikkeld in samenwerking met Wirsol Solar AG (Baden-Wurttemberg) en gebruikt hoogstaande technologieen en duurzame energie om in een-derde van de energiebehoefte van het restaurant te voorzien, daarmee de energiekosten drukkend met 45% en de emissie van CO2 met meer dan 120ton per jaar te reduceren.

“Dit nieuwe energiezuinigde restaurant gebruikt duurzame energiesystemen, zoals zonnecellen en windturbines, waarmee een geschatte besparing wordt gerealiseerd van de helft van de electriciteitskosten van dit restaurant,” zei Jonathan Fitzpatrick, senior vice president Franchise Operations voor de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika.”De implementatie van deze nieuwe groene energiesystemen vermindert het effect op het milieu en is een volgende stap in ons doorlopend commitment aan het BK Positive Steps ® beleid voor duurzaam ondernemen.”

lees verder…

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 22 juni 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise