Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Burger King gaat expansietempo opschroeven

Afbeelding: Savvapanf Photo / Shutterstock

Burger King heeft aangekondigd om in het voorjaar van 2019, drie nieuwe vestigingen te openen. De vestigingen openen in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Tevens laat de formule weten dat de fastfoodketen in 2019 zijn expansietempo een tandje gaat opschroeven.

De restaurants openen aan de Korte Lijnbaan in het centrum van Rotterdam, in winkelcentrum Zuidplein en in het winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel. Deze openingen maken uit van de nieuwe uitbreidingsplannen die Burger King in het vizier heeft. De nieuwe vestigingen creëren daarmee naar eigen zeggen ook zo’n tweehonderd nieuwe arbeidsplaatsen.

We hebben er ontzettend veel zin in om deze gloednieuwe restaurants te kunnen openen in Rotterdam en Capelle aan de IJssel. De stad groeit, het aantal toeristen per jaar neemt toe en we hebben toplocaties kunnen bemachtigen”, aldus Managing Director Hans Miete.

Onlangs kondigde de fastfoodketen al aan, in 2019 zeker tien vestigingen te openen in Nederland. “Na 2019 zullen we ons expansietempo zelfs een tandje opschroeven”, aldus Miete.

×