burgerme Almere en Rotterdam Oost van start

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na de opening van de burgerme vestiging in Almere op 24 november jl. was deze week de beurt aan Rotterdam Oost. Beide nieuwe franchisenemers worden na een uitgebreide training op de trainingslocatie in Leiderdorp ook na de opening nog voortdurend ondersteund. George Beshoy, franchisenemer van de vestiging in Almere zegt deze openingsondersteuning erg belangrijk te vinden. “De eerste dagen in je eigen vestiging komt er toch veel op je af en is het prettig dat burgerme je met hun ervaring extra ondersteunt door de eerste periode continue in de vestiging aanwezig te zijn.”

Op 8 december ging Jacco Klootwijk als jongste franchisenemer van burgerme van start. Ook hij kijkt terug op een paar hectische eerste dagen. “We hebben voor de opening veel aandacht besteed aan de marketing. Daarom was het ook de eerste dagen al behoorlijk druk”, aldus Jacco. De jonge burgerme ondernemer ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Zijn ambitie is duidelijk; “op termijn wil ik graag een tweede vestiging in Rotterdam openen”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Angelica

    monique zegt:Ik ben er gisteren nog langs gkoemen en als je goed kijkt zie je dat het nog e9e9n grote bouwput is. Dus dat gaat nog enige tijd duren voor dat ie open is. We wachten af

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website