Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

burgerme geopend in Drachten

Op 6 juli jl. werd de 20e vestiging van burgerme geopend. Na drie eerdere openingen dit jaar, was het nu de beurt aan het Friese Drachten. “Wij zijn blij dat we nu ook in het mooie Friesland een burgerme vestiging hebben”, aldus Tim Meijers, franchisegever van de burgerformule.

“burgerme is een mooi concept. Je kunt je hamburger namelijk helemaal zelf samenstellen. Het draait bij burgerme om goede kwaliteit en dat vind ik erg belangrijk”, aldus de franchisenemer van burgerme Drachten. “Wat ik zo fijn vind bij burgerme is dat er mensen achter je staan, deze mensen geven je vertrouwen. Ook krijgen wij de nodige trainingen.” De nieuwe locatie is gelegen aan de Noordkade 45, in het sfeervolle centrum van Drachten. De vestiging heeft 22 zitplaatsen.

Verdere expansie

De franchiseformule zit niet stil de komende periode. “De komende weken opent burgerme vestigingen in Dordrecht, Apeldoorn, Wijchen en Zwolle. Wij gaan ervan uit dat burgerme in januari 2022, 30 vestigingen operationeel zal hebben”, aldus Meijers.

×