Burgerme opent een nieuwe vestiging in Alkmaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na de opening van het hamburger franchiseconcept Burgerme in Arnhem op 18 februari was één week later de opening van Burgerme Alkmaar in Nederland.

“Voor Alkmaar hadden wij al enige tijd een zeer geschikte franchisenemer die met vlag en wimpel onze PPA (persoonlijk profielanalyse) gemaakt had, en een zeer succesvolle Burgerme opleidingsperiode volbracht had. Onze locatiemanager is vervolgens op zoek gegaan naar een locatie die het beste bij deze ambitieuze horecaondernemer zou passen. Die hebben wij gevonden op het compleet gerenoveerde plein aan de Noorderkade, direct naast het nieuwe Ringers Winkelcentrum ”, aldus franchisegever Tim Meijers.

Reactie franchisenemer Kevin Paap

“Na een aantal jaren succesvol actief te zijn geweest met een snackbar met catering in Nieuwe Niedorp, voelde ik dat ik toe was aan een nieuwe stap. Na de eerste gesprekken herkende ik mezelf al snel in Burgerme en had ik eigenlijk al snel de knoop doorgehakt dat ik zaken wilde doen met het hamburger franchiseconcept.” aldus franchisenemer Kevin Paap. ”Nu we bijna opengaan, ben ik zo enthousiast over het resultaat van de bouw dat ik niet kan wachten om iedereen in Alkmaar van onze Burgerme burgers te voorzien, zowel in het restaurant, op het terras als met onze delivery. Vanuit de Burgerme organisatie is er een goede ondersteuning geweest voor zowel de opstart als exploitatie, waarbij de organisatie onder andere een marketingplan ontwikkeld heeft op lokaal niveau. Dit zorgt er voor dat we een grote zorg minder hadden en we ons volledig konden richten op product- en servicekwaliteit van onze burgers.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.