Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

burgerme opent franchisevestiging in Venlo

Na de openingen van burgerme Eindhoven en burgerme Nijmegen in december 2018 is op 2 mei 2019 de opening van inmiddels alweer de 13e vestiging van burgerme in Nederland, en wel in Venlo. “Wij waren voor Venlo op zoek naar een geschikte franchisenemer met voldoende horeca- en restaurantervaring, mede ook vanwege het grote aantal toeristen in Venlo” aldus franchisegever Tim Meijers. Burgerme Venlo heeft zich gevestigd op een high traffic locatie in het centrum van Venlo op de Sint Jorisstraat 35. Burgerme Venlo is ingericht met ruim 46 zitplaatsen en heeft terrasmogelijkheden.

“Wij zijn al 35 jaar actief als ondernemer in diverse branches, maar met name in de horeca. Wij wonen vlak aan de grens met Duitsland, dus Venlo was voor ons een zeer interessante vestigingsplaats. Wij zijn samen met de burgerme locatiemanager op zoek gegaan naar een locatie in de zogeheten Duitse hoek van Venlo, en hebben die uiteindelijk gevonden aan de Sint Jorisstraat 35”, aldus franchisenemer Hans Hazenberg en zijn partner Zulay Thönnessen.

“Met burgerme willen wij een goedlopende zaak opbouwen, zodat een van onze kinderen dit later over kan nemen. De van oorsprong Duitse burgerme formule komt nu zeer goed uit, vooral vanwege de vele Duitse toeristen die in grote getale aanwezig zijn in Venlo. Wij zijn er van overtuigd dat we een geweldige burgerme vestiging kunnen waarmaken in het centrum van Venlo, waarbij zowel de delivery als de restaurantfunctie de ideale combinatie voor ons vormen, samen met de hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij productkwaliteit en servicekwaliteit de belangrijkste rollen spelen”.

“Vooral het onderscheidend vermogen van het burgerme assortiment, en het vernieuwende karakter van burgerme heeft ons doen besluiten om voor het burgerme concept te kiezen”

De formule van burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de ervaren en veelzijdige horeca-ondernemer Hans samen met zijn vrouw Zulay de vestiging burgerme Venlo tot een grandioos succes zullen maken in alle opzichten.

burgerme Nederland heeft op dit moment ook nog opening gepland staan voor burgerme den Haag op 14 mei 2019. Tevens zijn er getekende intentieverklaringen voor Zwolle en Amsterdam.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca-achtergrond voor Tilburg, Arnhem, Zwolle, Groningen, Hoofddorp/Nieuw-Vennep, Haarlem, Maastricht, Zaandam, Alkmaar en Leeuwarden.

 

×