Burgerz opent vestiging in Hofhouse Den Haag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Onlangs opende franchiseformule Burgerz een nieuwe vestiging in Hofhouse, naast het station Den Haag Centraal. Hofhouse biedt plek aan verschillende foodconcepten. De burgerzaak wordt geopend door de zusjes Peerenboom, tevens is dit hun vierde locatie.

Het horecagebied Hofhouse biedt haar gasten zes vaste en twee pop-up concepten. Naast Burgerz zijn foodformules SLA, Da Portare VIA, MadMex, Noomi en Toastable de andere aanwezige formules. Hofhouse is een horecaconcept waar voorbijgangers terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Hofhouse is zeven dagen per week open.

Over Burgerz
Burgerz biedt ondernemers een volledige uitgewerkte food formule en ondersteuning in het ondernemerschap. Ondernemers kunnen gebruik maken van de visie, kennis en ervaring van de formule ten aanzien van de producten, de organisatie, de werkwijzen en methodieken. Met de Burgerz formule als basis kunnen franchisenemers verder bouwen naar een goed lopend restaurant. Ondernemerscapaciteiten zijn hierin vanzelfsprekend doorslaggevend.

Wilt u meer weten over Burgerz? Klik dan hier voor meer informatie of vraag hier geheel vrijblijvend informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.