Burgerz zoekt funky franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Burgerz is op zoek naar ondernemers met een funky style en casual vibes. Daarbij probeert het in elk Burgerz restaurant een positieve buzz te creëren en te behouden. Dit wil de keten doen met ondernemers die de dynamiek van een restaurant kennen en weten hoe ze leiding moeten geven. De in 2010 opgerichte formule telt nu 3 vestigingen en wil binnen 5 jaar groeien naar zo’n 20 restaurants.

Het idee van Burgerz ontstond 10 jaar geleden.  Voor inspiratie en marktonderzoek reisden de oprichters naar Londen en de Verenigde Staten. Met een hoofd vol ideeën ontwikkelden ze Pure Funky Burgerz. In 2010 werd het eerste Burgerz restaurant aan de Prinsestraat in Den Haag geopend. Burgerz Delft volgde in 2011 en vanaf 2014 wappert de Burgerz vlag in Scheveningen.

Burgerz biedt ondernemers een onderscheidende en volledige uitgewerkte food formule en ondersteuning in het ondernemerschap. Ook zullen ondernemers gebruik kunnen maken van de visie, kennis en ervaring ten aanzien van de producten, de formule, de organisatie, de werkwijzen en methodieken. Met de Burgerz formule als basis kunnen franchisenemers verder bouwen naar een goed lopend restaurant. Ondernemerscapaciteiten zijn hierin vanzelfsprekend doorslaggevend.

Is het franchisen bij Burgerz iets voor u? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.